Niezależne Forum o Wojsku zniknęła strona

Witajcie. Ja na nfow byłem raczej pasywnym użytkownikiem niż aktywnym.
A nikt z was, którzy byli wiele lat na forum nie zna tego Gecko, co był administratorem?
Nie wie kim jest?
Bo on może coś wiedzieć i może ma "uprawnienia właścicielskie", lub zna tego co je ma?

Mnie trochę dziwi, że ten Gecko się w ogóle się do tej pory nie odezwał. Zaraz mnie trzy tygodnie.
Bo pamiętam dawniej, chyba nie jaki Stevie tam rządził a potem Gecko był jedynym aktywnym administratorem.
Gdyby kończyła się licencja domeny, czy nie wiem miejsce na serwerze to chyba by o tym wiedział wcześniej, zorganizowałoby się jakąś zbiórkę czy coś.

To prawda, że od ostatniej zmiany był gdzieś tam podwieszony pod władze i być może nie pasowała do tego rola moderatora, a może było to raczej z zaniechania - jak ma upaść, to nie przeszkadzam. Druga sprawa, że niektórzy moderatorzy byli ewidentnie związani z powiedzmy oficjalnymi czynnikami wojskowymi czy tam służbami. No, w każdym razie zobaczymy. Na razie coś się tu dzieje. Nawet jeżeli nie odzyskamy zawartości, to mega dziwne byłoby, żeby nie byłoczegoś takiego jak Forum o WP.

Panowie, przejdźcie sobie na priv. Pod koniec dnia skasuję wszystkie posty, które nic nie wnoszą do kwestii nfow, a tylko podgrzewają atmosferę. Piszcie tylko jak macie konkretne pomysły lub coś nowego jest w temacie. Jeśli nadal sprawa mimo prób kontaktu z administratorami będzie stała w miejscu, to mam pomysł, co zrobić, żeby wszyscy byli zadowoleni, ale to musi dojrzeć około miesiąca i nie chcę teraz o tym pisać. Więc cierpliwości. Na pewno będzie potrzebne wsparcie finansowe.

Słuszna uwaga, Grzegorz; przejdę w razie potrzeby na priv.
Słuszna uwaga nr 2 - to nie nfow było złe i to też jest fakt. Dziękuję za korektę.
Wady i braki intelektualne admina czy moda oraz ich brak kultury i brak kultury użytkowników to jedno, a sama koncepcja forum to drugie.
Może podsumuję by nie zostawiać wątpliwości o co chodzi ( bo na pewno nie chodzi o trolling czy konkurencję):
Jeśli będziecie coś reaktywować, to pozwolę sobie zaproponować:
nie brnijcie w dziwaczne rozwiązania typu cenzura na poziomie poszczególnych tematów oraz posty czekające na akceptację i publikację tygodniami, bo osoba, która wprowadziła to genialne rozwiązanie nie miała zamiaru znaleźć czasu na obsługę rozwiązań przez siebie zainicjowanych.
Zadbajcie także by PT admini i modowie może jednak sami także stosowali się do regulaminów.
---------------------------------------------------
To tyle i uprzejmie proszę nie pytać: "Czy ty musisz to pisać publicznie".
Widocznie muszę, byście Grzegorzowi nie zafundowali śmierdzącego zbuka.
Com napisał - tom napisał. Ende.